Voor aanvang van de behandeling ontvang je digitaal een anamneseformulier en volgt een intakegesprek voor een helder beeld van jouw paard. Lymfedrainage werkt het best in ontspanning en rust. Daarom is een massagebehandeling altijd in de vertrouwde omgeving van je paard. De behandeling duurt één tot anderhalf uur, afhankelijk van het paard en de klacht. Houd bij het maken van je afspraak rekening met eventuele drukte of voermomenten op stal.

Tarieven

Een behandeling manuele lymfedrainage (MLD) is inclusief anamneseformulier, intake en btw en exclusief taping en reiskosten.

Lymfedrainage

MLD Start                         97,-
1 behandeling + anamneseformulier + intake

Vervolgbehandeling      80,-
Vervolg op basis behandeling

Lymfe taping                    10,-
Verlenging van de massagebehandeling

Taping bij paarden

Preventief het lymfesysteem aanzetten

Hoe zorg je ervoor dat de systemen van je paard schoon blijven? Door het lymfesysteem te stimuleren! Zo help je je paard om effectief afvalstoffen af te voeren en gezond te blijven. Dit is een speciale massagetechniek die je paard helpt om effectief afvalstoffen af te voeren en gezond te blijven. Dit heeft veel voordelen voor je paard, zoals:

  • Het voorkomen dat oude problemen terugkomen
  • Het versterken van het immuunsysteem en de weerstand
  • Het verbeteren van de stemming en het welzijn
  • Het verlagen van de kans op blessures
  • Het houden van je paard fit en gezond

Preventieve Lymfedrainage behandeling    75,-
Genoemde tarief is per paard, inclusief btw en exclusief tapen en reiskosten.

Hirudotherapie

1 behandeling + lymfedrainage + intake              140,-
Bloedzuiger (per stuk)                                                15,-
Het aantal in te zetten bloedzuigers is afhankelijk van de klacht

Wormonderzoek

Mc Master methode                                                   9,95
Flotac                                                                            14,95

Voedingsadvies

Voedingsadvies op locatie     55,-
Bestaat uit een anamneseformulier
+ consult bij je paard
+ uitgebreid advies per mail

Telefonisch voedingsadvies   39,50
Bestaat uit een anamneseformulier
+ telefonisch consult
+ uitgebreid advies per mail

Vervolg voedingsadvies           25,-
Telefonisch consult
+ advies per mail

Maag-Darm revalidatie            55,- (per maand)
+ 1 consult op locatie
+ 1 telefonisch consult
+ uitgebreid advies per mail

Voedingssamples “VROLIJK VOEREN”    25,-
10 verschillende zakjes van onder andere: Balancers, ruwvoervervangers, kruiden, bloemen, pompoenpitten, zeewier, rozenbottels, Keltisch zeezout.

Voedingsadvies voor je paard

Lezingen

Lezingen worden gegeven over de werking van het lymfesysteem in combinatie met CPL, blessures, training, voeding en management. Vraag naar de mogelijkheden!

Reiskosten  0,30 per kilometer.
Bij behandeling van meerdere paarden op één locatie betaal je slechts één keer reiskosten.

Betaling
Betaling kan na afloop van de behandeling contant of via een betaalverzoek. Je ontvangt een factuur voor jouw administratie.

Vervolgafspraken
Tot één jaar na de laatste afspraak kun je een vervolgafspraak plannen. Is je laatste afspraak langer geleden? Plan dan opnieuw MLD Start met anamneseformulier.

Afspraak afzeggen
Kosteloos afzeggen is mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Zie algemene voorwaarden.

De lymfedrainagebehandelingen en het voedingsadvies zijn geheel op eigen risico. Lisette Smeets en haar bedrijf Equi Feri zijn niet aansprakelijk voor schade voor, tijdens en na behandeling of adviezen en gevolgen voor het paard en zijn omgeving.
Zie de algemene voorwaarden.

Voedingsadvies voor je paard

Deze paardeneigenaren gingen je voor:

Mijn paard liep al een tijdje te kwakkelen, het ene probleem na het andere diende zich aan. Van hoefzweer tot Einschuss been. Ze heeft een trauma rechtsachter opgelopen en been bleef verdikt door littekenweefsel. De lymfedrainagebehandelingen vond Allure erg prettig, ze reageerde er goed op. Haar been werd zichtbaar dunner. De lymfedrainage in combinatie met het advies voor andere voeding: Ik ben blij met het resultaat!

Lisette is enthousiast, empathisch en behulpzaam. Ze kan goed luisteren en is heel kundig. Allure en ik zijn haar heel dankbaar voor haar hulp! Ik zou haar zeker aanbevelen!

Charlotte Curfs en Allure

Ik heb een trekpaard met CPL. Eerlijk gezegd was ik nogal sceptisch tegenover lymfedrainage, maar ik wilde het een kans geven om de beenkwaliteit te verbeteren. Emma reageerde goed op de behandelingen, ze ontspande en voelde zich beter. Ze bewoog lichter en actiever dan voor de behandelingen. De huid voelt een stuk soepeler en zelfs haar spronggewrichten zijn weer strak. Ik ben aangenaam verrast!

Lisette is gepassioneerd en bij de paarden heel rustig. Ik zou haar zeker aanbevelen bij andere paardenbezitters en hoop dat meer trekpaardeigenaren gaan ontdekken wat het kan betekenen voor hun paard.

Ruud Hornesch en Emma

Mijn paard had veel afvalstoffen opgeslagen in zijn hals. Hij had een slechte conditie door longproblemen, stond volledig op de medicatie en werd mij gezegd dat het moment was gekomen om afscheid van hem te nemen.
Lisette is naar hem komen kijken en heeft een gericht voedingsadvies gegeven. Nadat hij van de medicatie af was, is ze gestart met lymfedrainage en taping. Zijn hals, ademhaling en conditie verbeterde.

Lisette is zeer betrokken, gepassioneerd en kundig. Dankzij de behandelingen en het voedingsadvies van Lisette is Vito erg opgeknapt en vrolijk.  Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat!

Irene van den Oever en Vito