Deze paardeneigenaren gingen je voor:

Het welzijn van mijn paard staat bovenaan, zeker nu Hannah iets ouder is. Door de behandeling en de aanwezigheid van Lisette wordt ze zichtbaar rustig en je ziet haar genieten.

Lymfedrainage biedt uitkomst voor het algeheel welzijn, verhoogt de weerstand en biedt zeker ook uitkomst bij artrose. Ze heeft na een behandeling minder vocht in haar benen en houdt een tijdje aan. Doordat Hannah minder dan voorheen aan het werk is, doet de behandeling nog meer zijn werk. Zo grappig dat Lisette haar telkens een kleur tape laat kiezen.

Daarnaast heeft Lisette met heel veel passie en energie haar voeding bekeken. Wat een eyeopener. Ze weet de juiste balans aan te brengen wat goed en gezond is, lekker met lage suiker maar minder van datgene wat iets minder geschikt is. Ook was ik positief verrast over het feit dat afwisseling in eten ook goed en zeer belangrijk is. Met de adviezen kun je echt wat en zetten je aan het denken.

Lisette is een bevlogen iemand, met een hart van goud voor mens en dier, iemand waar je op kunt bouwen en heel professioneel. Ook reageert ze heel snel op vragen en kun je ook na een behandeling hiervoor bij haar terecht. Hannah en ik bevelen haar van harte aan en we hopen haar weer gauw mogen begroeten.

Peggy Waterval en Hannah

Ik heb Lisette gevraagd om Pol, onze Poolse koudbloed, een lymfedrainage te geven. Pol heeft last van IR en afvalstoffen in zijn bindweefsel, wat hem aantrekkelijk maakt voor vliegen in de zomer. Voeding is aangepast en bij de eerste behandeling gaf Lisette aan eerst de hals te behandelen en het rustig aan te pakken, zodat het lichaam het kan verwerken.

Na 2 weken viel me op dat de vacht van de hals veel mooier is geworden, weinig vuil erop hecht en er een lijn zich aftekent tussen behandeld gebied en de rest van het lichaam. Daarbij is Pol vaak heel zenuwachtig als er een nieuwe therapeut komt, die hij nog niet kent.

Vanaf de eerste minuut vond hij Lisette geweldig, ze nam de tijd voor hem en hij heeft genoten. De tweede behandeling is ingepland voor de rest van zijn lijf. Ze is een echte aanrader met onderbouwde kennis en een hart voor dieren!

Kyra en Pol

Mijn paard loopt al een tijdje te kwakkelen, het ene probleem na het andere dient zich aan. Van hoefzweer tot Einschuss been. Ze heeft een trauma rechtsachter opgelopen en been bleef verdikt door littekenweefsel. Lymfedrainage leek mij een mooi hulpmiddel om haar been en haar algehele welzijn en gezondheid te ondersteunen.

Na een aangenaam telefoongesprek heeft Lisette mij het anamneseformulier toegestuurd, daarna heeft ze een behandelplan opgesteld en voedingsadvies gegeven. Ook is het fijn dat je haar altijd mag bellen of berichten met vragen tussen de behandelingen door.

De lymfedrainagebehandelingen vond Allure erg prettig, ze reageerde er goed op, en haar been werd zichtbaar dunner. Ik vind het mooi om te zien hoe Lisette het lymfesysteem in werking zet. Lymfedrainage is echt opruimen in het lichaam. Dit in combinatie met andere voeding, ben ik blij met het resultaat!

Lisette komt op mij heel enthousiast, empathisch en behulpzaam over. Ze kan goed luisteren en is heel kundig. Ze wil je vol overgave en inzet helpen. Allure en ik zijn haar heel dankbaar voor haar hulp! Ik zou haar zeker aanbevelen!!

Charlotte Curfs en Allure

Quincy heeft deze week de tweede lymfedrainagebehandeling gehad van Lisette. Hij zit nu beter in zijn vel en zijn weerstand is verbeterd. Mijn andere paard Joep vindt het maar vermoeiend en gaat er lekker bij liggen. Hij mag nog even wachten op zijn tweede behandeling want hij is gisteren gecastreerd. Vorige week is zijn lijf door Lisette voorbereid zodat hij nu goed kan werken aan de genezing. De lymfedrainage helpt bij het genezingsproces.

Astrid

Ik heb een trekpaard met CPL. Eerlijk gezegd was ik nogal sceptisch tegenover lymfedrainage, maar ik wilde het een kans geven om de beenkwaliteit te verbeteren. Lisette vertelde dat bij CPL de โ€˜Pโ€™ er uit wordt gehaald door lymfedrainage en door de voeding aan te passen. Emma reageerde goed op de behandelingen, ze ontspande en voelde zich beter. Ze bewoog lichter, bewoog meer en actiever dan voor de behandelingen.

Na de behandelingen zagen we duidelijk verschil, de huid voelde een stuk soepeler en zelfs haar spronggewrichten waren weer strak. Ik was aangenaam verrast!

Lisette kan druk, enthousiast zijn met vertellen. Ze is gepassioneerd. Bij de paarden is ze heel rustig. Ik zou haar zeker aanbevelen bij andere paardenbezitters en hoop dat er meer trekpaardeigenaren gaan ontdekken wat het kan betekenen voor hun paard.

Ruud Hornesch en Emma

Afgelopen dinsdag 4 april heb ik een inspiratie-informatie-avond bijgewoond, verzorgd door Lisette. Vanuit mijn eigen jarenlange ervaring met paarden ben ik vooral bekend met het reguliere gedachtegoed over voeding en verzorging van paarden. Eerlijk gezegd ging ik dus met enige scepsis naar de bijeenkomst. Maar: ik werd zeer positief verrast! Bij binnenkomst al voelde ik me zeer welkom gevoeld bij Lisette.

De inhoud van de avond ging (natuurlijk) over lymfedrainage en gezonde voeding. Gestart werd met informatie over het lichamelijk en sociaal functioneren van het paard, waarbij ook uitleg over het verschil tussen wilde paarden (Equi Feri) en hun gedomesticeerde neef. Doordat Lisette begint bij de basis en je van daaruit stap voor stap meeneemt, weet ze je als luisteraar echt mee te nemen in deze boeiende stof. Vervolgens vertaalt zij de theorie naadloos naar de praktijk aan de hand van sprekende voorbeeldpaarden uit eigen praktijk. Lisette weet het zo over te brengen, dat ik het als leek kon begrijpen. Er werd ruim tijd genomen voor persoonlijke vragen van deelnemers. Daarbij werd de nodige humor gebruikt en was haar lezing van kop tot paardenstaart boeiend.

Wat mij daarnaast is opgevallen, is de gedrevenheid van Lisette. Uit de manier waarop zij vragen van paarden-eigenaren wist te beantwoorden, bleek haar enorme kennis. Vanuit haar visie leert Lisette je kijken en denken vanuit het perspectief van het paard. Helaas ben ik geen paardeneigenaar meer. Mรกรกr als ik een paard had, dan zou ik het direct toevertrouwen aan deze enthousiaste professional!

Lisette, bedankt!

Martine,

chronisch besmet met het paardenvirus ๐Ÿ˜‰

Mijn paard had veel afvalstoffen opgeslagen in zijn hals. Hij had een slechte conditie door longproblemen, stond volledig op de medicatie en werd mij gezegd dat het moment was gekomen om afscheid van hem te nemen.

Lisette is naar hem komen kijken, en heeft een gericht voedingsadvies gegeven. Nadat hij van de medicatie af was, is ze gestart met lymfedrainage en taping. We zagen zijn hals, maar ook zijn ademhaling verbeteren, zijn conditie is erop vooruitgegaan. Lisette is zeer betrokken, gepassioneerd en kundig.

Dankzij de behandelingen van Lisette en het voedingsadvies is hij zo opgeknapt en vrolijk dat ik hoop over een tijdje weer een bosritje kan maken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ik zou Lisette zeker adviseren bij bekenden en stalgenoten.

Irene van den Oever en Vito

Gisteren ben ik op de inspiratie-presentatie avond bij Lisette geweest, niet omdat ik een paard heb maar omdat ik haar werk beter wou leren begrijpen en ook zei haar kennis, liefde, en passie natuurlijk wilde delen. Lisette heeft mij veel kennis gegeven over een paard.

Lisette doet alles met veel passie en gaat ze niet 100% maar voor 200% voor.  De liefde, passie wat zij deelde, is vooral dat mensen inzicht krijgen dat paarden op celniveau in de oertijd leven en wij als mens hun eigenlijk het werkelijke onwerkelijk maken.  

Gezonde voeding, terug de natuur in, โ€œback to basicโ€. Niet te vergeten de manuele lymfedrainage, hoe mooi is het om te zien dat haar handen zoveel werking hebben om het dier terug naar haar/zijn eigen ik te brengen.  Waauuww ik kan er zoveel over vertellen!!  

Hak die knoop door en kijk vooral of er mogelijkheden zijn om jouw paard zich beter te laten voelen.

Lisette, je bent een Topper ❤️

Jenna

Wow! Afgelopen week heb ik bij Lisette een inspiratie lezing bijgewoond over o.a. uitleg over het lymfesysteem bij paarden en hoe je met goede voeding en lymfedrainage massage een paard echt kunt ondersteunen. Wat een leerzame en fijne avond was dat!

Lisette heeft onze merrie al heel goed geholpen met lymfedrainage massage en het was superinteressant om nu ook meer diepgaande informatie daarover te ontvangen. Lisette heeft ontzettend veel kennis, niet alleen over het lymfesysteem, maar ook over wat nu goede voeding is voor een paard en ze weet dit allemaal met aanstekelijk veel enthousiasme op een begrijpelijke manier over te brengen.

Ik gun dit elk paard-en-mens💞

Charlotte

Gisteren heb ik de inspiratie-informatie avond bijgewoond van Lisette. 

Het was een zeer informatieve avond met de nodige eye-openers. Ze neemt je mee in de ontwikkeling van het paard. Hoe verlopen stofwisselingsprocessen?  Wat heeft je paard nou echt nodig? Hoe kun jij hem daarbij helpen? Allemaal zaken die aan bod komen. Daarnaast een duidelijke uitleg over de lymfedrainage massage. Hoe werkt het en waar kun je het voor inzetten. Lisette weet dit allemaal met zoveel passie en enthousiasme te vertellen dat je nog meer wilt weten. Het was een super avond en veel geleerd.

Desiree