Deze paardeneigenaren gingen je voor:

Toen ik Lisette inschakelde voor mijn paard was ik al heel lang op weg om haar gezond en gelukkig te krijgen.
Ik had alles al geprobeerd. Maar kreeg nergens het echte gewenste resultaat van.
Mijn paard is 18 is een draagmerrie geweest en is een Franse draver die heel vroeg al op de baan had gestaan. Dus je kan nagaan wat ze allemaal heeft moeten doorstaan.

En toen kwam Lisette!
En wat een wereld ging open! Voor mijn paard en mij. Ik had alle vertrouwen er in dat we samen zo goed als dat we konden haar konden “opknappen” en haar gelukkig en gezond konden krijgen. Ik ben er 100% voor gegaan. En ik heb er meer dan 100% voor teruggekregen.
Na een paar maanden samen met Lisette een fantastisch mooi resultaat gekregen. En wat ben ik haar dankbaar. Ze heeft een hart van goud voor mens en paard. Bij haar kan je altijd terecht, en ze zal je altijd helpen.

Ik zou iedereen aanraden om samen met Lisette te gaan kijken wat ze voor je paard kan betekenen.

Mij heeft ze fantastisch geholpen. Ik ben haar eeuwig dankbaar wat ze voor mijn prachtige merrie al allemaal heeft gedaan.
Review ontvangen via mail

Julie en Abby

Lisette biedt advies gebaseerd op duidelijke uitleg, maar dwingt niks af en voelt heel vertrouwd en veilig aan, vanaf de eerste afspraak al. Een mooi mens om bij in de buurt te zijn met fijne energie.
Maar, de resultaten mogen er ook wezen! Mijn paard is sinds enkele jaren een tikkeltje (kuch kuch) te dik. Minder rijden, wat rustiger aan, zelf erg druk. Sinds ik ben overgestapt op het voer dat Lisette aanraadt en de lymfedrainage behandelingen ben gestart, is hij zonder extra trainen al afgevallen.
Ook “lust” hij veel meer. Het klaarmaken van zijn voer is dan ook echt een feestje. Alle plantjes, kruiden en pitjes staan hier in de voerkast en worden iedere dag afgewisseld!
Ook is Lisette goed in haar communicatie, als ik haar nodig heb, is ze slechts 1 appje van mij verwijderd.
Lang verhaal kort; top top top! Dikke aanrader!
Review geplaatst op Facebook

Yada Smith en Viko

Voor mijn EMS- en hoefbevangen pony aan Lisette gevraagd om voedingsadvies en lymfedrainage massage.
De voeding kon nóg wat suikerarmer en met waardevollere ingrediënten dan ie al was. Door de lymfedrainage werden manenkam, hals en andere vetopslagplekken een stuk soepeler. Na een aantal behandelingen om de week/2 weken was er goede vooruitgang. Het komende jaar blijven we met massage mooi op een onderhoudsschema om de zo bekende vetopslag zo soepel mogelijk te houden. Het super suikerarme dieet houden we er in. En de beweging voeren we steeds een beetje op, zodat de hb-voetjes het kunnen blijven verwerken.
Dankjewel Lisette voor al je meedenken, protocollen en dieet uitvogelen en liefdevolle massages. Ik heb je wat vragen gesteld zeg. Je bleef mee zoeken naar antwoorden al moest je er nog zoveel tijd instoppen. Zeer gewaardeerd, mijn pony gaat er goed op (waar het een half jaar geleden zeker niet naar uitzag…)

Ankie

Helemaal top! Goede uitleg over behandeling, paarden helemaal lekker in hun vel. Zeer goede resultaten. Lisette je bent een topper!
Review geplaatst op Google

Astrid Kouwenberg

Zeker n aanrader! Lisette is superrrr….zet zich 100% in voor mijn paard en blijft zoeken om alles op te lossen. Heel vrolijk,geduldig,grappig met heel veel kennis en liefde! Staat altijd voor mijn paard en mij klaar!! 💪🏻
Review geplaatst op Google

Bianca Geelen

Mijn tinker Falko betekent alles voor me.

Hij is 17 jaar oud en heeft CPL. Omdat ik hem zo goed mogelijk comfortabel wil houden heb ik mezelf verdiept in de lymfe wereld en ben ik ook al geruime tijd bezig met zijn voeding. Ik ben daarom ook naar een lezing van Lisette geweest waarin ze vol passie vertelde over de lymfe. Ik heb daar met haar gesproken en gehoord dat ik al op de goede weg was met de voeding van Falko maar dat ik nog dingen kon aanpassen. Zo gezegd, zo gedaan heb ik een afspraak gemaakt om de hele voeding door te spreken en heb ik inmiddels nog meer aanpassingen gedaan. Verder heeft mijn tinker een lymfedrainage behandeling gehad van Lisette. Ik heb gemerkt dat een combinatie van goede voeding en lymfedrainage zeker goed merkbaar zijn. Ook de taping die Lisette toepast, zodat de werking nog voort blijft duren is zeker merkbaar. Ik ben nu gestart met 1 keer per maand lymfedrainage zodat ik het resultaat kan behouden. Falko is tijdens de lymfedrainage volledig ontspannen.

Het fijne aan Lisette is dat ik haar altijd kan bellen of appen met vragen en dat ze ook met alternatieven komt om je paard nog meer ondersteuning te bieden met het aanwezige probleem.

Lisette luistert naar je, is heel enthousiast en behulpzaam. Ik beveel haar zeker aan. ❤️

M. Luyten en Falko

Ik heb Lisette gevraagd om Pol, onze Poolse koudbloed, een lymfedrainage te geven. Pol heeft last van IR en afvalstoffen in zijn bindweefsel, wat hem aantrekkelijk maakt voor vliegen in de zomer. Voeding is aangepast en bij de eerste behandeling gaf Lisette aan eerst de hals te behandelen en het rustig aan te pakken, zodat het lichaam het kan verwerken.

Na 2 weken viel me op dat de vacht van de hals veel mooier is geworden, weinig vuil erop hecht en er een lijn zich aftekent tussen behandeld gebied en de rest van het lichaam. Daarbij is Pol vaak heel zenuwachtig als er een nieuwe therapeut komt, die hij nog niet kent.

Vanaf de eerste minuut vond hij Lisette geweldig, ze nam de tijd voor hem en hij heeft genoten. De tweede behandeling is ingepland voor de rest van zijn lijf. Ze is een echte aanrader met onderbouwde kennis en een hart voor dieren!

Kyra en Pol

Ik heb een trekpaard met CPL. Eerlijk gezegd was ik nogal sceptisch tegenover lymfedrainage, maar ik wilde het een kans geven om de beenkwaliteit te verbeteren. Lisette vertelde dat bij CPL de ‘P’ er uit wordt gehaald door lymfedrainage en door de voeding aan te passen. Emma reageerde goed op de behandelingen, ze ontspande en voelde zich beter. Ze bewoog lichter, bewoog meer en actiever dan voor de behandelingen.

Na de behandelingen zagen we duidelijk verschil, de huid voelde een stuk soepeler en zelfs haar spronggewrichten waren weer strak. Ik was aangenaam verrast!

Lisette kan druk, enthousiast zijn met vertellen. Ze is gepassioneerd. Bij de paarden is ze heel rustig. Ik zou haar zeker aanbevelen bij andere paardenbezitters en hoop dat er meer trekpaardeigenaren gaan ontdekken wat het kan betekenen voor hun paard.

Ruud Hornesch en Emma

Mijn paard had veel afvalstoffen opgeslagen in zijn hals. Hij had een slechte conditie door longproblemen, stond volledig op de medicatie en werd mij gezegd dat het moment was gekomen om afscheid van hem te nemen.

Lisette is naar hem komen kijken, en heeft een gericht voedingsadvies gegeven. Nadat hij van de medicatie af was, is ze gestart met lymfedrainage en taping. We zagen zijn hals, maar ook zijn ademhaling verbeteren, zijn conditie is erop vooruitgegaan. Lisette is zeer betrokken, gepassioneerd en kundig.

Dankzij de behandelingen van Lisette en het voedingsadvies is hij zo opgeknapt en vrolijk dat ik hoop over een tijdje weer een bosritje kan maken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Ik zou Lisette zeker adviseren bij bekenden en stalgenoten.

Irene van den Oever en Vito

Zo fijn als lisette is geweest. In 1 woord vakvrouw. Ze gaat er helemaal voor en verstrekt zoveel informatie en bruikbare tips. Heel veel dank dat je op mijn pad bent gekomen. Bedankt ook namens lat en flip.
Review geplaatst op Google

Saar Graafland

Zo fijn als Lisette is geweest. In 1 woord vakvrouw. Ze gaat er Lisette is super!! Ze neemt de tijd en is zeer kundig, en echt daar voor het paard! Mijne zit een stuk beter in z’n vel sinds Lisette geweest is. Zowel de lymfedrainage als de natuurlijke voeding heeft echt mijn ogen doen openen. Echt een aanrader!!
Review geplaatst op Google

Fleur Dortants

Open, eerlijk en kundig! Hele fijne sparringspartner die verder kijkt dan dat wat voor de hand ligt.
Review geplaatst op Google

Danielle Strijp

Het welzijn van mijn paard staat bovenaan, zeker nu Hannah iets ouder is. Door de behandeling en de aanwezigheid van Lisette wordt ze zichtbaar rustig en je ziet haar genieten.

Lymfedrainage biedt uitkomst voor het algeheel welzijn, verhoogt de weerstand en biedt zeker ook uitkomst bij artrose. Ze heeft na een behandeling minder vocht in haar benen en houdt een tijdje aan. Doordat Hannah minder dan voorheen aan het werk is, doet de behandeling nog meer zijn werk. Zo grappig dat Lisette haar telkens een kleur tape laat kiezen.

Daarnaast heeft Lisette met heel veel passie en energie haar voeding bekeken. Wat een eyeopener. Ze weet de juiste balans aan te brengen wat goed en gezond is, lekker met lage suiker maar minder van datgene wat iets minder geschikt is. Ook was ik positief verrast over het feit dat afwisseling in eten ook goed en zeer belangrijk is. Met de adviezen kun je echt wat en zetten je aan het denken.

Lisette is een bevlogen iemand, met een hart van goud voor mens en dier, iemand waar je op kunt bouwen en heel professioneel. Ook reageert ze heel snel op vragen en kun je ook na een behandeling hiervoor bij haar terecht. Hannah en ik bevelen haar van harte aan en we hopen haar weer gauw mogen begroeten.

Peggy Waterval en Hannah

Mijn paard loopt al een tijdje te kwakkelen, het ene probleem na het andere dient zich aan. Van hoefzweer tot Einschuss been. Ze heeft een trauma rechtsachter opgelopen en been bleef verdikt door littekenweefsel. Lymfedrainage leek mij een mooi hulpmiddel om haar been en haar algehele welzijn en gezondheid te ondersteunen.

Na een aangenaam telefoongesprek heeft Lisette mij het anamneseformulier toegestuurd, daarna heeft ze een behandelplan opgesteld en voedingsadvies gegeven. Ook is het fijn dat je haar altijd mag bellen of berichten met vragen tussen de behandelingen door.

De lymfedrainagebehandelingen vond Allure erg prettig, ze reageerde er goed op, en haar been werd zichtbaar dunner. Ik vind het mooi om te zien hoe Lisette het lymfesysteem in werking zet. Lymfedrainage is echt opruimen in het lichaam. Dit in combinatie met andere voeding, ben ik blij met het resultaat!

Lisette komt op mij heel enthousiast, empathisch en behulpzaam over. Ze kan goed luisteren en is heel kundig. Ze wil je vol overgave en inzet helpen. Allure en ik zijn haar heel dankbaar voor haar hulp! Ik zou haar zeker aanbevelen!!

Charlotte Curfs en Allure

Quincy heeft deze week de tweede lymfedrainagebehandeling gehad van Lisette. Hij zit nu beter in zijn vel en zijn weerstand is verbeterd. Mijn andere paard Joep vindt het maar vermoeiend en gaat er lekker bij liggen. Hij mag nog even wachten op zijn tweede behandeling want hij is gisteren gecastreerd. Vorige week is zijn lijf door Lisette voorbereid zodat hij nu goed kan werken aan de genezing. De lymfedrainage helpt bij het genezingsproces.

Astrid

Afgelopen dinsdag 4 april heb ik een inspiratie-informatie-avond bijgewoond, verzorgd door Lisette. Vanuit mijn eigen jarenlange ervaring met paarden ben ik vooral bekend met het reguliere gedachtegoed over voeding en verzorging van paarden. Eerlijk gezegd ging ik dus met enige scepsis naar de bijeenkomst. Maar: ik werd zeer positief verrast! Bij binnenkomst al voelde ik me zeer welkom gevoeld bij Lisette.

De inhoud van de avond ging (natuurlijk) over lymfedrainage en gezonde voeding. Gestart werd met informatie over het lichamelijk en sociaal functioneren van het paard, waarbij ook uitleg over het verschil tussen wilde paarden (Equi Feri) en hun gedomesticeerde neef. Doordat Lisette begint bij de basis en je van daaruit stap voor stap meeneemt, weet ze je als luisteraar echt mee te nemen in deze boeiende stof. Vervolgens vertaalt zij de theorie naadloos naar de praktijk aan de hand van sprekende voorbeeldpaarden uit eigen praktijk. Lisette weet het zo over te brengen, dat ik het als leek kon begrijpen. Er werd ruim tijd genomen voor persoonlijke vragen van deelnemers. Daarbij werd de nodige humor gebruikt en was haar lezing van kop tot paardenstaart boeiend.

Wat mij daarnaast is opgevallen, is de gedrevenheid van Lisette. Uit de manier waarop zij vragen van paarden-eigenaren wist te beantwoorden, bleek haar enorme kennis. Vanuit haar visie leert Lisette je kijken en denken vanuit het perspectief van het paard. Helaas ben ik geen paardeneigenaar meer. Máár als ik een paard had, dan zou ik het direct toevertrouwen aan deze enthousiaste professional!

Lisette, bedankt!

Martine,

chronisch besmet met het paardenvirus 😉

Gisteren ben ik op de inspiratie-presentatie avond bij Lisette geweest, niet omdat ik een paard heb maar omdat ik haar werk beter wou leren begrijpen en ook zei haar kennis, liefde, en passie natuurlijk wilde delen. Lisette heeft mij veel kennis gegeven over een paard.

Lisette doet alles met veel passie en gaat ze niet 100% maar voor 200% voor.  De liefde, passie wat zij deelde, is vooral dat mensen inzicht krijgen dat paarden op celniveau in de oertijd leven en wij als mens hun eigenlijk het werkelijke onwerkelijk maken.  

Gezonde voeding, terug de natuur in, “back to basic”. Niet te vergeten de manuele lymfedrainage, hoe mooi is het om te zien dat haar handen zoveel werking hebben om het dier terug naar haar/zijn eigen ik te brengen.  Waauuww ik kan er zoveel over vertellen!!  

Hak die knoop door en kijk vooral of er mogelijkheden zijn om jouw paard zich beter te laten voelen.

Lisette, je bent een Topper ❤️

Jenna

Gisteren heb ik de inspiratie-informatie avond bijgewoond van Lisette. 

Het was een zeer informatieve avond met de nodige eye-openers. Ze neemt je mee in de ontwikkeling van het paard. Hoe verlopen stofwisselingsprocessen?  Wat heeft je paard nou echt nodig? Hoe kun jij hem daarbij helpen? Allemaal zaken die aan bod komen. Daarnaast een duidelijke uitleg over de lymfedrainage massage. Hoe werkt het en waar kun je het voor inzetten. Lisette weet dit allemaal met zoveel passie en enthousiasme te vertellen dat je nog meer wilt weten. Het was een super avond en veel geleerd.

Desiree

Wow! Afgelopen week heb ik bij Lisette een inspiratie lezing bijgewoond over o.a. uitleg over het lymfesysteem bij paarden en hoe je met goede voeding en lymfedrainage massage een paard echt kunt ondersteunen. Wat een leerzame en fijne avond was dat!

Lisette heeft onze merrie al heel goed geholpen met lymfedrainage massage en het was superinteressant om nu ook meer diepgaande informatie daarover te ontvangen. Lisette heeft ontzettend veel kennis, niet alleen over het lymfesysteem, maar ook over wat nu goede voeding is voor een paard en ze weet dit allemaal met aanstekelijk veel enthousiasme op een begrijpelijke manier over te brengen.

Ik gun dit elk paard-en-mens💞

Review geplaatst op Facebook

Charlotte